Totaal Feestverhuur verhuurt en verkoopt unieke en zelfgemaakte palletmeubels! Voor deze palletmeubels wordt gebruik gemaakt van gerecycleerde EURO-paletten die volledig opgeknapt en gerestyled worden tot een trendy loungezetel, een stevige tafel of comfortabele bank.

We hebben momenteel een ruim assortiment in het verhuuraanbod, maar maken ook palletmeubels op maat voor de verkoop.

Ontdek ons volledige aanbod aan palletmeubels hieronder. Wil je onze palletmeubels huren of aankopen? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Palletmeubels voor verhuur

Palletmeubels zijn duurzaam, hip en trendy. Ze zijn ongetwijfeld een blikvanger op jouw festival, event, feest of beurs. Deze palletmeubels zijn ook ideaal voor de aankleding van jouw zomerbar of loungeruimte. We bouwen bij Totaal Feestverhuur steeds verder aan ons assortiment van palletmeubels. Volgend pallet-meubilair is momenteel beschikbaar voor verhuur:

  • grote tafel (75 cm hoog x 80 cm breed x 240 cm lang)
  • kleine tafel (75 cm hoog x 80 cm breed x 120 cm lang)
  • zitbanken (120 cm lang)
  • robuuste partytafels (120 cm hoog x 80 cm breed x 120 cm lang)
  • comfortabele lounge-set: 4 zetels met zitkussen (elk 40 cm hoog x 80 cm diep x 120 cm breed) en salontafel
  • handige afwastoog met ingebouwde dubbele wasbak (75 cm hoog x 80 cm breed x 240 cm lang)

Losse pallets voor verhuur

Heb je voor een feest of evenement een reeks losse pallets nodig? We hebben bij Totaal Feestverhuur steeds verschillende formaten en uitvoeringen in ons verhuuraanbod. We verzorgen ook de aankleding van jouw evenement met onze pallets. We kunnen instaan voor het volgende:

  • togen met pallets
  • torens of objecten met pallets
  • palletwanden voor afscheiding
  • losse pallets voor inkleding of decoratie

Palletmeubels voor verkoop

Alle standaard palletmeubels uit het verhuuraanbod zijn ook te koop. We maken daarnaast ook pallet-meubels op maat op basis van jouw specifieke noden en behoeften. Model, afmetingen en afwerking zijn dan in overleg te bepalen.

Voor deze unieke palletmeubels wordt gebruik gemaakt van gerecycleerde EURO-paletten die volledig opgeknapt en gerestyled worden: alle pallets worden steeds zorgvuldig opgeschuurd en geolied. Gekleurde latjes in een kleur naar keuze zorgen voor de finishing touch.

Vraag meer info als je jouw zomerbar, festival, bedrijf of organisatie wil aankleden met een eigen palletmeubel.

Reserveren

Wil je onze palletmeubels huren of aankopen? Vul dan het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!