Totaal Feestverhuur heeft een ruim assortiment tenten in diverse uitvoeringen en formaten. We beschikken over handige vouwtenten die makkelijk op te zetten zijn.

Een grotere tent nodig? Door onze samenwerking met gespecialiseerde leveranciers in de regio, kunnen we ook zorgen voor kadertenten van elk formaat. En wat dacht je van onze Starshade, een grote sheltertent met een diameter van maar liefst 17 meter.

Bij Totaal Feestverhuur vind je voor elk event de geschikte tent! Wil je één van onze tenten huren? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vouwtenten in diverse formaten

De vouwtenten zijn licht en makkelijk op te zetten, maar toch heel stevig. Origineel en uiterst handig voor feestjes, beurzen, promoties en evenementen. Deze vouwtenten zijn in hoogte verstelbaar en voorzien van dak en zijwanden zodat de tent volledig regen- en winddicht kan worden gemaakt.

De vouwtenten zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen, afmetingen en kleuren. De bijhorende zijwanden zijn apart te verkrijgen. De tenten worden door ons geleverd en geplaatst.

  • 3 x 3 meter Basic – Kleur: zand of zwart
  • 4,5 x 3 meter Premium – Kleur: zand
  • 6 x 3 meter Premium – Kleur: zand of zwart
  • 4 x 4 meter Professional – Kleur: wit
  • 6 x 4 meter Professional – Kleur: wit
  • 8 x 4 meter Professional – Kleur: wit

Kadertenten diverse afmetingen

Een grotere tent nodig? Door onze samenwerking met gespecialiseerde leveranciers in de regio, kunnen we ook zorgen voor kadertenten van elk formaat voor kleine en grote evenementen. Laat ons weten wat je zoekt en wij werken een voorstel op maat uit.

Starshade 17 meter

De unieke starshade wordt ongetwijfeld de absolute blikvanger op jouw feest of event. Deze piramidevormige tent heeft een diameter van maar liefst 17 meter en een doorloophoogte van 2,20 meter.

Deze stijlvolle tent kan zowel gebruikt worden als shelter, als receptieruimte met partytafels of als zitruimte met tafels en stoelen.

Reserveren

Wil je één van onze tenten huren? Vul dan het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!