Totaal Feestverhuur heeft een ruim assortiment tenten in diverse uitvoeringen en formaten. We beschikken zowel over handige vouwtenten die makkelijk op te zetten zijn als over professionele frametenten. En wat dacht je van onze Starshade, een grote sheltertent met een diameter van maar liefst 17 meter.

Bij Totaal Feestverhuur vind je voor elk event de geschikte tent! Wil je één van onze tenten huren? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vouwtenten in diverse formaten

De vouwtenten zijn licht en makkelijk op te zetten, maar toch heel stevig. Origineel en uiterst handig voor feestjes, beurzen, promoties en evenementen. Deze vouwtenten zijn in hoogte verstelbaar en voorzien van dak en zijwanden zodat de tent volledig regen- en winddicht kan worden gemaakt.

De vouwtenten zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen, afmetingen en kleuren. De bijhorende zijwanden zijn apart te verkrijgen. De tenten worden door ons geleverd en geplaatst.

  • 3 x 3 meter Basic – Kleur: zand of zwart
  • 4,5 x 3 meter Premium – Kleur: zand
  • 6 x 3 meter Premium – Kleur: zand of zwart
  • 4 x 4 meter Professional – Kleur: wit
  • 6 x 4 meter Professional – Kleur: wit
  • 8 x 4 meter Professional – Kleur: wit

Frametenten 8 x 12 meter

Deze stevige feesttenten van 8 meter breed en 12 meter lang hebben een stalen frame en een dakzeil uit 1 stuk. Twee van deze tenten zijn koppelbaar tot een grote feesttent van maar liefst 192 m2 in een opstelling 8 x 24 meter of 16 x 12 meter.

De tenten hebben een doorloophoogte van 2,60 meter en een nokhoogte van 4,00 meter. Ze hebben een groot ruimtelijk gevoel en zijn geschikt voor het plaatsen van een podium en het ophangen van licht. De tent heeft een wit dakzeil en witte zijkanten met ramen. Daardoor zijn deze tenten uitermate geschikt als feesttent.

Starshade 17 meter

De unieke starshade wordt ongetwijfeld de absolute blikvanger op jouw feest of event. Deze piramidevormige tent heeft een diameter van maar liefst 17 meter en een doorloophoogte van 2,20 meter.

Deze stijlvolle tent kan zowel gebruikt worden als shelter, als receptieruimte met partytafels of als zitruimte met tafels en stoelen.

Reserveren

Wil je één van onze tenten huren? Vul dan het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!