Ben je klaar om jouw feest of evenement te voorzien van lachende gezichten en blije kinderen? Een springkasteel is dé perfecte manier om hen een geslaagde dag te bieden. Bij Totaal Feestverhuur geloven we dat plezier en veiligheid hand in hand gaan! Voordat ze het luchtkussen bestormen, delen we daarom graag enkele essentiële tips. Zo zorg je ervoor dat het niet alleen een onvergetelijke, maar ook een veilige ervaring wordt.

1. Plaatsing – Een goede basis voor dolle pret

Een solide start is cruciaal! Alle springkastelen worden door onze medewerkers opgezet. Een vlakke en schone ondergrond is cruciaal voor de stabiliteit van het springkasteel en het springplezier van de kleine avonturiers. Zorg ervoor dat er geen scherpe stenen of andere voorwerpen liggen die de pret kunnen bederven.

2. Toezicht – Hou een oogje in het zeil

Om je kinderen veilig te laten springen is toezicht nodig. Hou altijd een waakzaam oogje terwijl ze springen en klauteren. Een ongeluk is snel gebeurd. En bovendien: een volwassene in de buurt zorgt niet alleen voor veiligheid, maar ook voor gedeelde vreugde.

3. Respecteer de regels

Om veilig te springen zijn er een aantal duidelijke regels en veiligheidsvoorschriften. Limiteer het aantal springers, verbied schoenen en scherpe voorwerpen binnen en hou eten en drinken buiten. Deze regels zijn er niet om de pret te bederven, maar om ervoor te zorgen dat de springkasteelervaring van jou en de kinderen veilig en zorgeloos verloopt.

  1. Respecteer het max. aantal aangegeven personen per springkasteel. Te veel gewicht kan leiden tot beschadiging van het springkussen en zelfs tot ongelukken. Dat wil ook zeggen dat er géén volwassenen in de springkastelen mogen. Al onze springkussens zijn enkel voorzien op het gewicht van kinderen.
  2. Géén schoenen of scherpe voorwerpen in het springkasteel. Dat kan leiden tot beschadiging van het springkasteel of tot ongelukken.
  3. Géén eten of drinken in het springkasteel. Dat zorgt niet alleen voor een vuile en plakkerige boel maar kan ook potentieel gevaarlijk zijn.
  4. Niet gebruiken bij zware regen of harde wind. Laat in voorkomend geval alle kinderen uit het springkasteel, schakel de stroomtoevoer uit, open de voorziene luchtopeningen en plooi het platgelaten springkasteel dicht om het zo te beschermen tegen de weersomstandigheden.
  5. Niet klimmen op de zijwanden. Dat kan schade veroorzaken of zelfs het springkasteel doen kantelen. De kinderen kunnen naar hartenlust springen en klauteren op de daartoe voorziene elementen.
  6. Voorzie altijd toezicht van een volwassene. Laat het springkasteel nooit onbeheerd achter als er kinderen aan het spelen zijn. Dat kan leiden tot gevaarlijke situaties.
  7. Controleer regelmatig de staat van het springkasteel tijdens het gebruik. Let op eventuele schade, losse onderdelen of andere problemen die kunnen leiden tot onveilige situaties.
  8. Totaal Feestverhuur kan als verhuurder in geen enkel geval verantwoordelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen of schade aan derden tijdens het gebruik van de gehuurde goederen.

Klaar om het feestseizoen in te duiken met onvergetelijke springplezier? Bij Totaal Feestverhuur wachten tal van spring-avonturen op jou en je kinderen. Huur vandaag nog jouw springkasteel en laat de pret beginnen!